Лазер

Особено ни е приятно да ви осведомим относно използването на лазери в клиниката „Свети Сава“, с което изключително се гордеем.

Висока технология за реализиране на прецизна, нежна и ефективна стоматология.

Използването на Erbium:Er-yag и Neodium:Nd-yag лазери на пациентите ни подсигурва по-голяма удобност по време на намесата, процедурите са по-бързи, с по-малко време прекарано на стоматологичния стол. Хирургическите намеси в устата са безкръвни, няма нужда от шиене на рана. Премахването на кариес чрез лазер е безконтактно, с лазерната лъч се премахва кариесът, което означава че няма болезнени вибрации предизвикани с конвенционални методи на лечение на зъби.

lasererlasernd

Възможността да се променя силата и фреквенцията на пулса, с който обработваме твърдите и меки тъкани на устната кухиня осъществяваме точно, сигурно и целенасочено лечение както на зъба, така и на меката тъкан на устата.

Лекуване на зъб с лазер

Премахването на кариеса с лазер е минимално инвазивен процес в премахване на зъбния кариес, безконтактно, без вибрации с максимално намаляване на болката.

Процес на лечение на зъбните канали на корена

С употребата на Nd-yag лазер намалява се броят на посещения при зъболекар и се елиминират възможностите на рецидиви благодарение на изключително качествена дезинфекция – стерилизиране на зъбните канали на корена..

Лечение на парадонтоза с лазер

При лекуването на заболявания на опорния апарат на зъба – парадонтоза, с Nd-yag лазер осъщесвтяваме изключитлни резултати.

-дезинфекция на джобове до стерилизиране

-видимо намаляване на дълбочината на джоба след няколко терапии

Хирургически намеси на меките тъкани.

Хирургическите намеси са ез кръв, точни, бързи и приятни за пациента:

-премахване на френулуми

-премахване на левкплакия

-премахване ан хипертрофични гингиви

-премахване на бенигни тумори в устата

-премахване на херпетични и афтозни лезии

Видео материал

 

Безболезнено премахване на кариес с лазер

Лечение на коренови канали

Лечение на парадонтоза